Laatste nieuws

Afsluiting project Soep op de Stoep

 

Stichting Noaberschap United

Stichting Naoberschap United is een maatschappelijke stichting van FC Emmen. Deze stichting heeft PRO Emmen de vraag gesteld of onze leerlingen van de catering samen met vakdocent Thom Visser het project ‘Soep op de stoep’ zouden willen ondersteunen. Zoals eerder gemeld op onze website (zie update 16 februari 2021) heeft PRO Emmen deze actie met veel inzet en plezier ondersteund. Wij zijn hier vanuit onszelf trots op, maar vinden het ook erg leuk dat onze inzet gewaardeerd is door Jos Schaart, de coördinator van deze maatschappelijke stichting.

Foto als dank

Op dinsdag 2 maart is Jos Schaart zelf naar PRO Emmen gekomen om ons als waardering een cadeau te geven. Met mooie woorden heeft hij aan onze leerlingen een prachtige ingelijste foto overhandigd waarop te zien is dat achtduizend lichtjes het stadion De Oude Meerdijk rood kleuren. De lichtjes symboliseren het aantal koppen soep dat FC Emmen en ‘Soep op de Stoep’ hebben verkocht voor het goede doel. Op 1, 2 en 3 maart ontvingen in totaal achtduizend eenzame mensen een gratis kop soep, waarbij een deel van de soep dus door onze leerlingen gemaakt is. Om trots op te zijn!

Snert op onze eigen film

Deze actie vond plaats op de dag dat er op onze school filmopnames werden gemaakt voor onze promofilm. We kunnen dus nog jaren terug kijken naar deze actie.

Soep op de Stoep in de media