Laatste nieuws

Expositie foto’s

In onze kantine en in de gangen is een expositie ingericht van 14 foto’s die in oktober en november zijn gemaakt door de fotograaf Martijn den Breejen. Er zijn twee foto’s toegevoegd van Martin Waalboer die alle foto’s maakte voor de brochure. De kernwaarden van PRO Emmen stonden centraal in de opdracht aan de fotografen. Wij zijn trots op het resultaat en natuurlijk vooral trots op onze leerlingen die hier prachtig staan afgebeeld. De grote afbeeldingen zijn op canvas afgedrukt op 1.50×1.00 meter en de kleinere op 70×100 centimeter.

Martijn den Breejen komt nog terug voor een reeks foto’s van onze CreActief activiteiten. Dit kon tot nu toe geen doorgang vinden.

De teksten van de kernwaarden  zullen in een later stadium aan de foto’s in de kantine worden toegevoegd.

Opname film

Volgende week dinsdag 9 februari worden in school filmopnames gemaakt. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Enkele leerlingen en collega’s zijn hiervoor benaderd of hebben zich aangeboden. Uiteraard volgen we hierbij ook de AVG richtlijnen. Wie niet prominent in beeld wil, komt dat ook niet. Natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk mensen wel willen meewerken om er iets moois van te maken. De praktijklessen van de bovenbouw bieden voldoende mogelijkheden voor de filmbeelden. Hier en daar maken we extra opnames met enkele onderbouw leerlingen die speciaal hiervoor op school mogen komen.

Online open dag

De film komt op onze eigen site en gaat dit jaar in combinatie met de informatie op de rest van de site de open dag vervangen.