Wow! Wat een fantastische dag, onvergetelijk!

De leerlingen van klas 1A zijn op woensdag 6 februari behoorlijk in de watten gelegd. Ze gingen als VIP naar de voorpremière van de film Brugklas, de tijd van m’n leven.

Kleding uitzoeken, naar de kapper en de visagiste en naar Wildlands

Nadat ze van tevoren voor in totaal €50,- kleding mochten uitzoeken bij de winkel Keez en Co, gingen de leerlingen een geweldige dag tegemoet. Ze werden in Wildlands ontvangen door Daniëlle Idema, van Bij Daan Events, die deze dag tot in de puntjes had geregeld. Echt klasse!

Na een korte uitleg van de dag, gingen de jongens van 1A naar kapper Bakkes om hun haar te laten stylen en de jongens die hun haar al gestyled hadden en de dames mochten Wildlands in. De achtbaan heeft overuren gemaakt!

Tegen 12.00 uur werden de meiden opgemaakt door visagisten van ICI Paris XL, die uit alle uithoeken naar Emmen waren gekomen om dit voor elkaar te krijgen. En wat zagen de meiden er prachtig uit!

De rode loper

Om 13.00 uur was het dan zover. We gingen over de rode loper, waar een heleboel jongeren aan de kant stonden te kijken en te fotograferen, het prachtige Atlas theater binnen. Het was net alsof wij de BN’ers waren! Langzamerhand druppelde de hele cast van de film binnen. Één meisje uit 1A heeft ongeveer 100x gezegd: “OMG, die Jesse is zó knap, meneer!” Ook het personage Nola was ongekend populair bij iedereen.

En toen moesten we een uur wachten tot de film zou beginnen. Dat is best lang zou je denken. Maar niets is minder waar. Ook hier was het super geregeld. Leerlingen mochten allerlei soorten frisdrank pakken, stond er heel wat lekkers op de tafels en was de crew van Amsterdam Good Cookies heerlijke warme stukken stroopwafel aan het bakken. Onder het genot van allerlei lekkers en de muziek van een live dj én alle castleden van de film waar ze mee op de foto konden, duurde het wachten helemaal niet zo lang!

Tegen 14.30 uur begon de film en ook in de grote zaal van het Atlas theater was het groot feest. De leerlingen konden drinken meenemen en er lagen allemaal zakjes snoep klaar voor tijdens de film. De film werd vertoond op het grote witte doek. Het was een fantastische film. Erg herkenbaar ook, omdat de film grotendeels in Drenthe is opgenomen.

Na de film volgde er een heel luid applaus en werden er veel mensen feestelijk bedankt. De leerlingen van 1A liepen snel naar het podium om met de hele cast op de foto te gaan.

De mooiste dag van mijn leven

Reactie van twee leerlingen: “Meneer, dit vergeet ik echt nooit meer!” “Meneer, dit is echt de mooiste dag van mijn leven!”

Na de film was het feest nóg niet afgelopen. Weer konden de leerlingen met de castleden op de foto, stonden er heerlijke pizza’s van New York Pizza klaar en konden ze weer zoveel drinken pakken als ze wilden, waardoor het nog even fijn vertoeven was in het theater. Tegen 17.15 uur werden we samen met onze goodiebags van Emmen maak het mee met de bus weer naar school gebracht.

Wat een ervaring. We hadden de tijd van ons leven 😉

 

Groetjes, (brug)klas 1A