Laatste nieuws

Klassenuitje O en S A klas

Veel klassen maakten in de afgelopen weken uitjes in de omgeving. Van de O en S A klas ontvingen we een uitgebreid verslag, geschreven door leerlingen.

 

Verslag Hellendoorn

  • Woensdag 6 Juli is de klas O&SA naar Hellendoorn geweest. We hebben ongeveer een uurtje gereden naar Hellendoorn. We zaten ongeveer 5 uur in het park, het was er heel druk maar wel leuk. Er waren groepen gemaakt door de leerlingen en ze liepen vrij rond. Er waren lange rijen bij de attracties dus het was wel heel lang wachten. Ik zat in een groepje met Fleur, Ayleen en Fernando. We zijn samen in best veel attracties geweest en plezier gehad. Iedereen was best wel moe aan het einde van de dag. Sommige sliepen op de terugweg omdat ze moe waren van de lange dag. Op het eind maakten we nog een klassenfoto.
  • Woensdag 6 Juli zijn we naar Hellendoorn geweest. We hebben een heel leuk dagje gehad vol plezier. Lekker gegeten patatjes met mayo/curry en frikandellen/kaassoufflés. Ook zijn we in vele attracties geweest. We mochten ook naar het waterpark, maar een paar zijn niet gegaan omdat je mocht kiezen. De heen en terug reis was ook leuk met vrienden en mevrouw. Er werd aan iedereen gedacht. Niemand was alleen in het park. Het was jammer toen we weer naar huis gingen. Het is een dag om niet meer te vergeten.