Laatste nieuws

Kunstproject streetart klas 4-5

Een groep leerlingen uit klas 4 en 5 was vandaag een hele ochtend in de ‘artspace’ van Musicandart by Ka. Leerlingen konden zich zelf voor deze activiteit aanmelden. Ze werkten voor de tweede keer samen met Karin Siebring. Na de ontwerpfase was het vandaag tijd om te werken met de verfspuit. We kregen eerst een uitvoerige uitleg over de manier van werken en mochten daarna op een kartonnen vel eerst oefenen met de technieken.

Kunstwerk voor in school

Na de pauze kwam het echte werk. Op basis van de eigen schetsen werd gewerkt aan de grote borden die uiteindelijk rond de trapopgang in school komen te hangen. Een mooi gezamenlijk kunstwerk dus. Er is hard gewerkt en de tijd vloog voorbij. Enkele leerlingen hebben ’s middags nog een uurtje doorgewerkt. Nu is Karin aan de beurt om de afwerking te verzorgen. Als alles klaar is zullen we op school nog aandacht besteden aan de presentatie van dit kunstwerk.

Organisatie door Facet

Deze dag werd voor ons georganiseerd door Facet. Dat is de nieuwe naam voor De Kunstbeweging samen met de bibliotheek. Meer info op de site van Facet.

Foto’s en links