Open dag woensdag 4 maart 2020

De open dag is bedoeld voor nieuwe leerlingen en ouders maar ook voor andere belangstellenden. De ideale gelegenheid om broers en zussen, neven en nichten, buren en opa’s, oma’s een keer de school te laten zien. Daarnaast zien we regelmatig geïnteresseerde docenten van basisscholen en medewerkers van stagebedrijven. We zien de laatste jaren ook steeds meer oud leerlingen langs komen op deze dag. Ook zij zijn van harte welkom.

Op de open dag zijn er leerlingen die laten zien wat er wordt gedaan bij de praktijkvakken. Er is van alles te zien en te beleven. Daarnaast is er informatie over de trajecten die op onze school kunnen worden gevolgd, over het vakkenaanbod, de diploma’s en de doorstroommogelijkheden naar vervolgonderwijs of werk.

 

De open dag wordt gehouden op  woensdag 4 maart 2020 van 14.00-16.30 uur en van 18.00 tot 20.00 uur.

 

Rondleidingen

 

Naast de open dag organiseert de school rondleidingen.

Deze momenten zijn bestemd voor leerlingen, samen met ouders, verzorgers, in voorbereiding op het nieuwe schooljaar 2020-2021. Aanmelden voor een rondleiding kan via: info@pro-emmen.nl onder vermelding van de naam van de leerling, de naam van de basisschool, de geboortedatum van de leerling en met hoeveel personen zij komen en op welke datum. Ook kan er voor opgave worden gebeld met de administratie van de school via tel. nr.  0591-613310.

 

De rondleidingen vinden plaats van 13.30 –  15.00 uur op de volgende data:

  • donderdag 13 februari 2020
  • maandag 6 april 2020
  • woensdag 13 mei 2020

 

De VO gids

De belangrijkste informatie voor nieuwe leerlingen en ouders staat ook in de VO gids. De gids wordt verspreid via de basisscholen en is bij onze administratie verkrijgbaar. U kunt onze pagina op de VO gids bekijken via deze link.