Laatste nieuws

Open dag op 2 maart

Gelukkig zal de open dag van PRO Emmen dit jaar doorgang vinden. We verheugen ons erop nieuwe leerlingen, hun ouder(s)/verzorger(s) en andere belangstellenden te verwelkomen in onze school aan de Ullevi 22 te Emmen. De open dag is op woensdag 2 maart a.s. van 14.00 – 17.00 uur en van 18.00 – 20.00 uur.

Vooraf aanmelden

We maken er een dag van waarbij bezoekers zich kunnen inschrijven voor een bepaald tijdsblok om de school te bekijken. Aanmelding kan door te klikken op deze link naar de reserveringspagina of met de knop op de hoofdpagina.  Zo zorgen we ervoor dat het aantal bezoekers wordt verspreid over de dag.

Inmiddels hebben veel belangstellende leerlingen en ouders ingeschreven.  Ook docenten groep 7 en 8 , intern begeleiders en geïnteresseerden van stagebedrijven kunnen komen kijken. Intekenen is nog mogelijk.

In en om de school zullen onze docenten en leerlingen uitleg geven over alles wat PRO Emmen te bieden heeft.

Meer informatie

Meer informatie over onze school, voor nieuwe leerlingen is te vinden op de pagina  ‘Onze school in het kort’. 

Route naar tijdelijke ingang op schoolplein

Speciaal voor de open dag  zijn de bouwhekken voorzien van bouwhekdoeken die met foto’s en teksten iets laten zien van wat er binnen is te zien. Het zorgt ook voor een duidelijke bewegwijzering naar de tijdelijke ingang op het schoolplein. De doeken zijn gemaakt en zeer snel geleverd door Quick reclame in Klazienaveen.