Iedereen is welkom op de Open Dag

Op woensdag 14 februari a.s. is de jaarlijkse Open Dag van onze school. Alle belangstellenden zijn welkom. Natuurlijk de mogelijke nieuwe leerlingen samen met de ouders, verzorgers, maar ook opa’s en oma’s, neefjes, nichtjes, broers en zussen, vriendjes en vriendinnen en oude klasgenoten van de basisschool. Daarnaast zijn ook belangstellenden van stagebedrijven welkom, docenten van scholen uit de regio en andere belangstellenden. We willen heel graag aan iedereen laten zien hoe de school er uit ziet en wat we hier precies doen.

Wat kun je allemaal zien?

Je kunt informatie krijgen over het vakkenaanbod, over projecten als “De Gezonde School” en “Positive Action en over de uitstroommogelijkheden naar o.a. werk. “Eerlijk Drenthe”, onze winkel in het centrum van Emmen is ook aanwezig op de open dag.

Daarnaast kun je een kijkje nemen in de drie keukens. We hebben twee gewone keukens en eentje waar je kunt leren voor een beroep in de catering/ horeca. je kunt de machines en trekkers bij de afdeling Groen bekijken. Er is een afdeling Bouwtechniek en een metaallokaal waar je leert lassen en  lasdiploma’s kunt halen. Er is nog veel meer maar je kunt beter zelf komen en kijken. Om je een indruk te geven hier enkele foto’s.

Wanneer en hoe laat?

De Open Dag is op woensdag 14 februari  ’s middags van 14.00  tot 16.30 uur en ’s avonds van 18.00 tot 20.00 uur. Adres PRO Emmen:  Ullevi 22, 7825 SE Emmen.