Laatste nieuws

Iedereen is welkom op de open dag

Op woensdag 8 maart a.s. is de jaarlijkse open dag van PRO Emmen. Alle belangstellenden zijn welkom. Natuurlijk de mogelijke nieuwe leerlingen samen met de ouders, verzorgers, maar ook opa’s en oma’s, neefjes, nichtjes, broers en zussen, vriendjes en vriendinnen en oude klasgenoten van de basisschool. Daarnaast zijn ook belangstellenden van stagebedrijven welkom, docenten van scholen uit de regio en andere belangstellenden. We willen heel graag aan iedereen laten zien hoe de school er uit ziet en wat we hier precies doen.

Wat kun je allemaal zien?

Je kunt een kijkje nemen in de drie keukens. We hebben twee gewone keukens en eentje waar je kunt leren voor een beroep in de horeca. je kunt de machines en trekkers bij de afdeling groen bekijken. Er is een afdeling bouwtechniek en een metaallokaal waar je leert lassen en  lasdiploma’s kunt halen. Er is nog veel meer maar je kunt beter zelf komen en kijken.

Meer informatie op deze site

Wil je alvast meer lezen en kijken? Op de pagina ‘Onze school in het kort’ vind je heel veel informatie over onze school. Je kunt er ook een filmpje en een fotoalbum bekijken. Deze pagina is speciaal voor nieuwe leerlingen en hun ouders.

Wanneer en hoe laat?

De open dag is op woensdag 8 maart ’s middags van 14.00  tot 17.00 uur en ’s avonds van 18.00 tot 20.00 uur. Adres PRO Emmen:  Ullevi 22, 7825 SE Emmen.