Laatste nieuws

Businessevent ‘Talenten van de toekomst’

Vandaag stond het Businessevent op het programma. Hierbij hebben de leerlingen niet op de donderdag les, maar eenmalig op de woensdagmiddag en avond. We gingen verzamelen om 15:00 uur bij het Stadion van de plaatselijke trots. Hier kregen de leerlingen een welkomstdrankje (glas ranja). Daarna werd een presentatie gehouden in de businessruimte. De focus ligt vandaag dan ook op het werkveld (solliciteren, werk zoeken en kennismaken met mensen met een eigen bedrijf).

Voetbal en pasta

Na de presentatie zijn de leerlingen gaan omkleden om tegen het Businessteam (een gelegenheidselftal met o.a. Dhr. Breider, Dhr Prins en Mevr. Boerland) te gaan spelen. De wedstrijd duurde 2×25 minuten. In een zinderende wedstrijd was het businessteam te sterk voor onze leerlingen en wonnen zij met 5-4.
We hebben afgesloten met een heerlijke pasta en lasagne. Als begeleiding erg genoten van de houding van de leerlingen. 22 van de 23 leerlingen waren aanwezig, waarbij we geen enkele wanklank hebben gehoord. Ze waren gefocust tijdens de presentatie, hebben zich maximaal ingezet bij de wedstrijd en om 19:15 uur begonnen pas de eerste leerlingen te vragen wanneer ze naar huis mochten.
Een groot compliment aan de leerlingen, maar ook aan de organisatie van dit project!
Hopelijk valt de spierpijn bij bovenstaande collega’s mee en zien we ze morgen weer fit op het werk 😉!

Meer informatie ‘Talenten van de toekomst’ bij FC Emmen