Vandaag was het de laatste donderdag voor de vakantie. De groep karate en de groep gitaar gaven samen een korte presentatie na elkaar. De karateleerlingen hebben naast hun karatevaardigheden veel moeilijke woorden geleerd, dat werd wel duidelijk. De gitaarleerlingen leerden enkele akkoorden die in heel veel liedjes gebruikt kunnen worden als begeleiding. We speelden enkele klassieke popliedjes met het “twelve bar blues” schema. Tip: Gebruik dit woord op Youtube als zoekterm. Heel boeiend moment was ook het twee minuten optreden van onze grootste zangeres in de dop, Noah Gerrits. Zij bezorgde meerdere bezoekers kippevel met haar zeer persoonlijke uitvoering van het nummer “I’m sorry mum and dad”.

Een toegift was een nummer van alle drie docenten samen waarbij karatedocent William Hummel even omschakelde naar Beatbox. Niet geoefend maar met drie basisakkoorden die de leerlingen ook hebben geleerd is veel mogelijk.

Alle foto’s in het fotoalbum. Gebruik ze naar eigen keuze als bewijs voor je Profijt traject “gitaar leren spelen”. Een verzoek aan mentoren om hierbij te helpen waar nodig.

Klik op de logo’s om naar de sites van de gastdocenten te gaan.