Zoals op vele scholen, heeft de directie van PRO-Emmen vandaag met elkaar gesproken over de verwachte hitte.
Voor de komende dagen zijn de volgende aanpassingen gedaan. De stages gaan gewoon door.

Maandag: voor morgen staat de Goededoelen-markt gepland die wordt georganiseerd door de derdejaars. Deze markt start om 12.30 uur en speelt zich grotendeels in de kantine af.

Vele ouders en anderen zijn uitgenodigd en onze derdejaars zijn hier erg druk mee geweest. In overleg met de organisatie is besloten deze markt door te laten gaan.

De lessen starten morgen op het normale tijdstip, en na de markt (14.00 uur) zijn alle leerlingen vrij.

Er zal een ijsje door school aan de leerlingen worden verstrekt en docenten zijn alert op voldoende drinken voor hun leerlingen.

 

Dinsdag: leerlingen zijn ’s middags vrij, ivm scholing Presentis voor het team.

 

Woensdag: leerlingen zijn ’s middags vrij i.v.m. een teamoverleg.

 

Donderdag:  wanneer het wederom erg warm wordt, zal het creactief-programma deze middag vervallen en zijn de leerlingen om 12.30 uur vrij. Nadere berichtgeving volgt.

 

Vrijdag: afhankelijk van de temperatuur zal de school een 40- minuten rooster instellen . Nader berichtgeving hierover en het rooster volgen.

 

Voor leerlingen en het team geldt: een tandje lager en drink genoeg water, neem wat extra’s mee: een waterfles is snel gevuld bij het watertappunt in de kantine.

We vragen u deze week dagelijks berichtgeving over aanpassingen i.v.m. het weer te volgen via de website/mail van de school.

We hopen op een fijne week en denken dat we op deze manier van het zomerweer geen last, maar een lust voor iedereen kunnen maken.

 

Team PRO-Emmen.