Laatste nieuws

Totaaltheater klas 1 en 2

Donderdag was er een prachtige dag in het Atlastheater voor de klassen 1 en 2. ’s Morgens waren er workshops in allerlei variaties. Tussen de middag een broodje en de dag werd afgesloten met een optreden van alle groepen in de zaal. Het middagprogramma werd geopend door burgemeester van Oosterhout. Bij dit middagprogramma waren ouders aanwezig.

Er volgen nog meer foto’s.

Leerlingen over deze dag

Reacties van klas 1E

 • Ik had streetdance ik vond dat heel leuk…We dansten op t nummer AUTOMATISCH van FLEMMING Toen we ’s ochtends de oefenruimte met spiegel enz. binnen kwamen gingen we direct oefenen bij t begin. En tussendoor deden we even een spelletje…daarna weer oefenen…ik vond t helemaal geweldig..Tot mijn verbazing ging t helemaal goed…ik was eerder best bang dat k t verpruts ofzo…of dat t ni lukt…maar t ging helemaal goed ik was super blij…en toen dacht k ik wil dit wel vaker doen zo dansen dus jaa..ik wil later ook danslerares worden en een eigen dansschool (hihi) Kayleigh
 • Ik heb een  horror film gemaakt en dat was wel leuk en de rest was ok wel leuk behalve de AVATARS. Julyan
 • Heel veel gepriegel met die hoed.
 • Leuk  spelletjes het was spannend op treden
 • Ha zit bij elkaar na doen in een kring
 • Ik vond het leuk met theater masker verven
 • Ik vond het leuk da ik overvaller was
 • Ik deed bucket drum. Het ging ook wel goed en ik vond het ook wel leuk om te doen.
 • Ik heb reuzenhoedengemaakt van goud  lint en oude fietsen banden en cd’s.  Ik heb de fietsen banden met nietjes vast gemaakt en de cd’s en het lint heb ik met een lijm pistool vast gemaakt. Ik  heb er 2uur lang overgedaan. Timo
 • Ik heb theater gehad. Het was leuk. Ik moest doen alsof ik opa was en Mike oma. Adam
 • Ik vond het gisteren heel leuk. Er werd goed gezorgd voor drinken/eten. De shows waren fantastisch. En de lichten er bij waren ook prachtig. En de activiteiten buiten waren ook wel leuk. De mevrouw van streetdance was ook heel aardig en duidelijk en we leerde het pasje voor pasje en dat vond ik fijn en de andere ook. Het was een gezellige dag. Hopen dat dat volgend jaar ook zo mooi wordt. Groeten Jilphana (1 E)

 

 • Ik heb horror film gedaan. Dat was wel leuk en ik vond het ook wel leuk hoe andere dat hadden gedaan. Laura

Reacties van klas 2D

 • We hebben een griezelfilm gemaakt met allemaal zombies. Rayen
 • Ik vond het heel leuk! Bryan
 • We hebben een film met avatars gemaakt. We moesten met een app een wereld maken. Dave
 • Het was wel leuk. We hebben gedrumd op vaten. Thijn
 • We hadden ook buitenactiviteiten op het plein. Je kon pijl en boog schieten, touwtrekken, voetballen op een dartbord, reactiespel (stokken vangen). Dat was leuk! Mick
 • Het was leuk en gezellig! Kenji
 • Het was leuk. We hebben een zombie-apocalyps gecreëerd en hier een film van gemaakt. Esmee
 • Het was leuk. We werden geschminkt voor de film, zodat we eruit zagen als zombies. Dianne

Reacties klas 1C

 • Ik vond het theater leuk om te doen. Pauze was ook leuk met die activiteiten. Aimee
 • Ik vond de activiteiten / optredens leuk. Daan
 • De pauze / bucketdrummen / en de leraar van bucketdrum was leuk. Önel 
 • De pauze was het leukste en de leraren waren ook super tof   Jesse
 • Ik vond het theater het leukste om te doen omdat die man heel goed was   Mika
 • Reuzehoeden maken was heel leuk ik had echt een fantasie hoed. Iwan
 • Wat een superleuke dag! Alle leerlingen hebben heel goed meegedaan met de workshops en dat was duidelijk te zijn tijdens de podiumpresentatie! Ik ben erg trots op alle leerlingen! Meneer van Braam