Laatste nieuws

Try it Do it show leerjaar 1

 

De leerlingen van leerjaar 1 hebben op maandag 27 maart 5 workshops gevolgd op PRO Emmen. Na het volgen van deze workshops mochten de leerlingen kiezen welke workshop ze op vrijdag 31 maart in het Atlas theater verder wilden volgen.

Meerdere workshops

Bij bucketdrum leerde de leerling een bepaald ritme slaan met drumstokjes op emmers. Voor de workshop van handlettering heeft de leerling een quote met mooie letters geschreven en kregen deze vervolgens ingelijst mee naar huis. Tijdens de workshop van theater heeft een groep leerlingen een theaterstuk samen voor voorbereid. Voor de meest actieve workshop moest je bij streetdance zijn. In korte tijd heeft een groep leerlingen een mooie dans voorbereid op het nummer Adrenaline van Kris Kross Amsterdam. Als laatste was er de workshop songwriting waar de leerling samen met een echte songwriter een eigen lied heeft geschreven.

Grote show op het podium

Aan het eind van de ochtend werd alles wat gemaakt, geoefend, geschreven en gedaan was aan elkaar geshowd door middel van een presentatie op het podium.

En wat hebben de leerlingen er iets moois van gemaakt…We zijn heel erg trots op onze leerlingen!